Servicii

  SC. Qbox Sales S.R.L. ,este o societatata cu capital integral privat , infiintata din dorinta de a deservii piata sibiana si nu numai a serviciilor de comert si montaj de ferestre si usi din PVC , aluminiu si lemn.
De la inceput am dorit asocierea numelui nostru cu cei mai mari si mai importanti furnizori de sisteme si materie prima tocmai pentru a avea garantia calitatii.  Qbox Sales inseamna calitate si profesionalism  prin produsele si serviciile oferite.
   Suntem o companie  aflata intr-o continua dezvoltare , in cadrul careia fiecare membru al echipei este incurajat sa-si valorifice la maxim potentialul .
   Inca de la inceputul societatii, activitatea noastra principala este comercializarea si montarea tamplariei tip PVC, aluminiu si lemn stratificat in Sibiu , Brasov , Hunedoara , Alba , Cluj si in zonele limitrofe.. Printre serviciile noastre regasim :

– comercializarea si montarea de usi de garaj , usi sectionale , usi rezidentiale si usi anti foc.
– comercializarea si montarea de cabine de dus din sticla , scari din sticla , standuri comerciale din sticla.
– comercializarea si montarea a sistemelor de umbrire (Rulouri exterioare,rolete , jaluzele verticale)
– comercializarea si montarea de usi de interior din mdf.

SERVICIILE DE CONSULANTA
Noi va recomandam produsele optime pentru spatiul pe care doriti sa il amenajati.
MONTAJUL DE STANDARDE INALTE
De el depinde in mod decisiv confortul termic si fonic , precum si amortizarea cat mai rapida a investitiei pe care o faceti.
CALITATEA PRODUSELOR COMERCIALIZATE
Produsele pe care vi le oferim sunt realizate de catre producatori consacrati, din materiale si componente cu larga recunoastere.

     Cel mai bun raport calitate/preț – Specialistii nostrii va ofera calitatea cea mai buna de pe piata in functie de bugetul d-voastra.  Nu ezitati sa ne contactati sa va convingeti .